woensdag 31 augustus 2011

Woensdag 31-8 Een beetje Seaworld en lekker luieren

Vanmorgen werden we moe wakker, daarom hebben we besloten om het rustig aan te doen vandaag.
We zouden een paar uurtjes naar Seaworld gaan en daarna lekker relaxen in de villa. Zo gezegd zo gedaan. Naar Seaworld gereden en geparkeerd. Dit keer wilden we echt de dieren bekijken dus zijn we eerst naar de nursery gegaan waar mama's met baby dolfijnen zwommen. Het was net voeder tijd dus we konden een paar mooie foto's maken. We vonden het vreemd dat alleen de moeders vis kregen maar bij navraag bleek dat de babay's moedermelk krijgen. dat had ik nou nooit gedacht.

Daarna zijn we naar het otter en zeeleeuw stadion gegaan voor de show. Dat was echt heel erg grappig. In het begin kwam er een man die het publiek moest warm draaien, dat deed hij met gebaren en grapjes met de mensen die de tribunes op gingen.


De zeeleeuwenshow is dus echt de moeite waard.
We zijn daarna de haaient unnel ingegaan, daar heb ik geprobeerd wat foto's te maken maar door de weerspiegeling was dat erg moeilijk. Het is zo prachtig om te zien hoe de haaien boven je hoofd zwemmen

Daarna hebben we alle aquaria bezocht, we hebben zeekoeien gezien, zeerobben en natuurlijk dolfijnen.

Jesse, Chloƫ en John wilde als afsluiting nog een keer de Manta achtbaan in dus hebben Megan en ik wat te drinken gehaald en zijn op een muurtje gaan zitten waar we bezoek kregen van dit diertje wat je overal ziet hier. Niet zo bijzonder maar wel erg grappig
We wilden graag nog een bezoek brengen aan Shamu en zijn soort genoten maar helaas was zijn aquarium dicht dat vond ik erg jammer.
we zijn daarna naar de wallmart gereden en hebben allemaal lekkere dingen gekocht en zijn thuis lekker in de relax mode gegaan.
Toch wil ik jullie deze foto nog laten zien van een prachtige zonsondergang hier in Florida, gisteren door John gemaakt.





4 opmerkingen:

  1. Lekkere dag, met gave foto's enne de zonsondergang is prachtig !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De mime is inderdaad hilarisch, leuke opwarmer voor de show. Jammer van Shamu!!
    Have fun!!
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige zonsondergang foto. Lekker dagje gehad in Seaworld.
    Wij zijn net terug ik mis het erg

    BeantwoordenVerwijderen