vrijdag 2 september 2011

vrijdag 2-9 Nog een keer op pad

Vandaag onze laatste dag, we hadden gelukkig prachtig weer, maar wel heel erg warm. Zo'n 33.5 graden. Puffen en zweten dus. We zijn op tijd vertrokken en naar Universal gereden. We moesten nog een achtbaan doen, in Universal studios. Bovendien wilde we ook nog een paar dingen opnieuw doen in Island of Adventure.

Eerst zijn we echter nog een naar Harry Potter world gegaan. Op de een of andere manier heeft dat zoveel aantrekkingskracht op ons. Een stukje fantasie uit een boek wat gewoon tot leven komt. We hebben Harry's journey nog eens gedaan, tenminste de meiden en ik .We stonden bijna bij de wagentjes toen ineens de boel stil lag. We hebben bijna een half uur gewacht maar met en groot applaus kregen ze de boel weer aan de praat. Ondertussen wachtte John en Jesse buiten al bijna een uur op ons.

Tweede op het lijstje stond in Jurasic Parc de wildwaterbaan. Jesse, Megan en ik zijn er met zijn drieën ingegaan. Alleen Jesse kwam er zeiknat uit. Ook de achtbaan van de hulk hebben we nog een keer gedaan.
Daarna zijn we wat gaan eten. Op de weg naar buiten kwamen we Cat in de hat tegen. Die hadden we ook nog niet gezien dus wij enthousiast erin, nou het was eigenlijk een kinderattractie kwamen we achter. Lachend kwamen we eruit.

We zijn toen het park uit gewandeld en zijn naar het moviepark gegaan. Daar stond een achtbaan waar je recht naar boven getakeld werd. Dat ging mij te ver maar Jesse en Chloë wilde heb toch doen.



Wij zijn dus een plekje gaan zoeken waar we in de schaduw konden zitten. John lag even in de zon maar gaf dat ook snel op. Het kunstgras was gewoon heet!
De kinderen moesten een hele tijd wachten, ook hier wat problemen. Na een uur wachtte kwamen ze helemaal lachend eruit. Ook deze achtbaan was erg leuk. Je kan zelf je muziek kiezen als je naar boven gaat.

Daarna zijn we naar Twister gegaan, daar werd een show opgevoerd hoe het voelde als je zelf in een tornado terecht komt. Heel apart hoe ze natuurkrachten kunnen nabootsen.
Jesse wilde graag nog een Men in Black doen dus zijn we naar het andere eind van het park gewandeld. Ik was moe dus heb ik buiten gewacht en een paar foto's gemaakt.

Dit is het gebouw waar een behoorlijke heftige 3-d simulatie van de Simpsons gegeven wordt. dat was echt heel erg leuk!

Ik kreeg ook gezelschap van deze kleine salamander. Je komt ze heel erg veel tegen, ook groene Gekko's. Ze zitten bij dan de rand van het looppad en je moet soms echt uitkijken waar je loopt. Ik vind ze persoonlijk erg leuk!

Op de terugweg van men in Black kwam Megan erachter dat ze haar pet had laten liggen dus is John nog eens terug gelopen om hem op te halen. Daarna zijn we naar de auto gegaan. We voelde ons net een paar gekookte eieren en de airco in de auto was erg welkom!
John heeft vanavond van de laatste restjes nog even een maaltijd gemaakt. Daarna iedereen lekker douchen en wij werken de laatste was weg. Voordeel van een wasmachine in de villa, je gaat met schone kleren weer naar huis.

Morgen tegen de avond vertrekt ons vliegtuig, we moeten om tien uur de villa uit zijn. Waarschijnlijk gaan we nog even op jacht naar leuke koopjes maar we willen op tijd op het vliegveld zijn.
Aan de ene kant fijn om weer naar huis te gaan, maar de jeuk zal binnenkort toch weer komen.


4 opmerkingen:

  1. Wat vliegt de tijd zeg, nog geniet nog van de laatste dag, deze dag hebben jullie weer heel veel plezier gehad, dat is duidelijk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog heel veel pleziet de laatste dag, deze dag was in ieder geval top.
    Have Fun!!
    Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel plezier met shoppen en een goede terugreis! Kun je thuis weer bijkomen van de vakantie ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke dag in de studio´s! Jammer zeg alweer de laatste dag, nog veel shop plezier

    BeantwoordenVerwijderen